Gvazdikėlius, vanilę, cinamoną ir atbatžoles užplikome vandeniu.
Palaikome uždengę 2-4 min. Po to nukošiame.
Skanaus :)
Juoda arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | vanilė (lazdelės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | arbatos (juodos arbatžolės) |
1 vienetas | gvazdikėliai |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbatos gėrimas
- Šalta kmynų arbata
- Šalta arbata su citrina
- Šalta arbata su alkoholiu
- Šaltoji aviečių arbata
- Vaistai nuo peršalimo
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Šaltoji arbata
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Gervuogių lapų arbata
- Arbatos punčas
- Anyžinė skrandžio arbata
- Arbata su vanile
- Žiemos arbata
- Šalta juodoji arbata
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Jaunystės eliksyras
- Juoda arbata su prieskoniais
Juoda arbata su prieskoniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Vanilė, lazdelės,
1 vienetas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Arbata, juodos arbatžolės,
1 valgomasis šaukštas -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gvazdikėlius, vanilę, cinamoną ir atbatžoles užplikome vandeniu.
Palaikome uždengę 2-4 min. Po to nukošiame.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...