Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
Kepimo formą patepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi.
Jogurtą supilti į dubenį.
Pilti cukrų ir išmaišyti plakimo šluotele.
Supilti aliejų, įmušti kiaušinius ir dar kartą išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.

Jogurto indelio pyragas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
125 gramai | natūralaus jogurto |
3 | miltai (jogurto indeliai) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
2 | cukrus (jogurto indeliai) |
1 | aliejaus (arba lydytas sviestas, jogurto indelis) |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Miltus įmaišyti į plakinį.
Tešlą krėsti į kepimo formą ir šauti į orkaitę, kepti 25 - 30 minučių.
Tešlą galima pagardinti trintu bananu, razinomis, cinamonu, tarkuotu obuoliu, kakava ar riešutais.
Skanaus!
Tešlą krėsti į kepimo formą ir šauti į orkaitę, kepti 25 - 30 minučių.
Tešlą galima pagardinti trintu bananu, razinomis, cinamonu, tarkuotu obuoliu, kakava ar riešutais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Jogurto indelio pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Natūralus jogurtas,
125 gramai -
Miltai, jogurto indeliai,
3 -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus, jogurto indeliai,
2 -
Aliejus, arba lydytas sviestas, jogurto indelis,
1 -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
Kepimo formą patepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi.
Jogurtą supilti į dubenį.
Pilti cukrų ir išmaišyti plakimo šluotele.
Supilti aliejų, įmušti kiaušinius ir dar kartą išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.Miltus įmaišyti į plakinį.
Tešlą krėsti į kepimo formą ir šauti į orkaitę, kepti 25 - 30 minučių.
Tešlą galima pagardinti trintu bananu, razinomis, cinamonu, tarkuotu obuoliu, kakava ar riešutais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...