Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų jogurtas (geriamas, su persikais)
1 valgomasis šaukštas medus
1 žiupsnelis imbieras
3 valgomieji šaukštai citrinų sultys
200 gramų persikai (konservuoti)
100 gramų uogos
1 pakelis kivių želė
2 valgomieji šaukštai želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.
2.
Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.
Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
Supilti ant sustingusios kivinės želės.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.

  2. Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.
    Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
    Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
    Supilti ant sustingusios kivinės želės.
    Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (5)


  • Danute 2018-12-13 10:25

    Labai skanus


  • Nec 2016-02-21 09:07

    Grazi tekstura gavosi


Daugiau receptų