
Jogurtinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | natūralaus jogurto |
4 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | miltai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
šiek tiek | saulėgrąžos (lukštentos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
3.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
4.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlapias pyragas
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Šokoladinis pyragas
-
Purus obuolių pyragas
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Braškių pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Burokėlių pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Kisieliaus keksas
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Citrininis pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
Jogurtinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Natūralus jogurtas,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 mililitrų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Saulėgrąžos, lukštentos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...