4 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
200 gramų | sviestas (kepimui) |
šiek tiek | druska |
600 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą - smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
8. Skanaus valgymo!!!
Jelenos kibinai
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Sviestas, kepimui,
200 gramų - Druska
-
Kiaulienos faršas,
600 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą - smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
8. Skanaus valgymo!!!
Komentarai (15)
-
as
2015-10-31 09:38
ne nu kvaili kaikurie kaip tai kass gali gautis tiek kepant tokiam karsti, tai ziurekit kad nesudegtu, ne nu kai kuriems net iki to nedasunta
-
Medūza
2015-02-21 12:13
Aš ir išsikepiau super skonis...
-
Rima
2015-02-20 17:51
Oi skanumas!!!!Jau N kartu kepiau,labai geras receptas....
-
Amėja
2012-07-08 16:19
Superinis receptas, nebe pirmą kartą jau kepsiu :)
-
Dovile
2011-10-25 14:34
Na einu pabandyt kept :)
-
Egle
2011-07-25 13:54
Na as kepiau 250 laipsniu temperaturoje 25 minutes, gavosi tiesiog puikiai, nei sudege nei apdege, pats tas :) ir beje tikrai puikus receptas, kas nebande, pabandykit :)
-
paulius
2011-01-14 14:30
paskutinis supirinis :ok:
-
paulius
2010-12-03 13:09
Tiesiog puikūs. Skanumėlis . Tik kepam 180 laipsnių.
-
Mantas
2010-10-28 12:48
Bandziau kept, bet nieks nesigavo - sudege tokiam karsty ir taip ilgai kepant :bloga: :-s :-@ %-)
-
(anonimas)
2010-10-27 14:20
tai kas is ju gali gautis tokiam karsty ir tiek ilgai kepant %-) :-@ :fuu: %-) %-) :bloga: :bloga: