Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.
Jautienos troškinys su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
250 mililitrų | sultinys (jautienos) |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | želės cukrus „multi“ |
0.5 kilogramo | moliūgai |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos guliašas
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Troškinta žuvis
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Vyne troškintas triušis
- Čenachai "Be pastangų"
- Klajoklių kiškiena
- Kopūstų troškinys su faršu
- Fazano troškinys
- Pupelių troškinys su sūriu
- Faršu įdarytos paprikos
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Daniškas plovas
- Baklažanai japoniškai
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Kalakutienos guliašas
- Uzbekiškas plovas
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Troškinta mėsa
Jautienos troškinys su moliūgais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, jautienos,
250 mililitrų -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Želės cukrus „Multi“,
0.5 kilogramo -
Moliūgai,
0.5 kilogramo -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...