Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.

Jautienos troškinys su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
250 mililitrų | sultinys (jautienos) |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | želės cukrus „multi“ |
0.5 kilogramo | moliūgai |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta mėsa
-
Guliašas su kiauliena
-
Troškinukas
-
Paelja
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Čachochbilis
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Jautienos čenakai
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Veršiena su vyno padažu
-
Vištienos troškinys
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Aluje troškinta višta
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
Jautienos troškinys su moliūgais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, jautienos,
250 mililitrų -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Želės cukrus „Multi“,
0.5 kilogramo -
Moliūgai,
0.5 kilogramo -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...