Jautienos troškinys su briuselio kopūstais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | jautiena (supjaustyta gabaliukais) |
250 gramų | kopūstai ((Briuselio)) |
2 vienetai | salierai ((kotai)) |
1 vienetas | svogūnai (supjaustyto griežinėliais) |
2 vienetai | česnakas |
1 vienetas | poras |
2 | morkos (pjaustytos griežinėliais) |
šiek tiek | prieskoniai ((pipirai,šavalijas,rozmarinas, bazilikai) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas ("Daumantų" (su mangais)) |
3 | aliejaus ((kepimui)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą apkepiname su česnaku, svogūnais ir porais. Saliero kotus supjaustome gabalėliais, morkas - griežinėliais. Mesą dedame į troškintuvą, beriame daržoves, prieskonius ir troškiname apie 20 minučių.
2.
Tada dedame majonezą ir dar patroškiname apie 10 minučių.
Jautienos troškinys su briuselio kopūstais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, supjaustyta gabaliukais,
500 gramų -
Kopūstai, (Briuselio),
250 gramų -
Salierai, (kotai),
2 vienetai -
Svogūnai, supjaustyto griežinėliais,
1 vienetas -
Česnakas,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos, pjaustytos griežinėliais,
2 - Prieskoniai, (pipirai,šavalijas,rozmarinas, bazilikai
-
Majonezas, "Daumantų" (su mangais),
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus, (kepimui),
3 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą apkepiname su česnaku, svogūnais ir porais. Saliero kotus supjaustome gabalėliais, morkas - griežinėliais. Mesą dedame į troškintuvą, beriame daržoves, prieskonius ir troškiname apie 20 minučių.
Tada dedame majonezą ir dar patroškiname apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...