Jautienos troškinys su briuselio kopūstais
AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautiena (supjaustyta gabaliukais)
250 gramų kopūstai ((Briuselio))
2 vienetai salierai ((kotai))
1 vienetas svogūnai (supjaustyto griežinėliais)
2 vienetai česnakas
1 vienetas poras
2 morkos (pjaustytos griežinėliais)
šiek tiek prieskoniai ((pipirai,šavalijas,rozmarinas, bazilikai)
3 valgomieji šaukštai majonezas ("Daumantų" (su mangais))
3 aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą apkepiname su česnaku, svogūnais ir porais. Saliero kotus supjaustome gabalėliais, morkas - griežinėliais. Mesą dedame į troškintuvą, beriame daržoves, prieskonius ir troškiname apie 20 minučių.
2.
Tada dedame majonezą ir dar patroškiname apie 10 minučių.

Jautienos troškinys su briuselio kopūstais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą apkepiname su česnaku, svogūnais ir porais. Saliero kotus supjaustome gabalėliais, morkas - griežinėliais. Mesą dedame į troškintuvą, beriame daržoves, prieskonius ir troškiname apie 20 minučių.

  2. Tada dedame majonezą ir dar patroškiname apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Ramunė Matulienė
Gairės: Šaldyti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...