Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.

Jautienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
12 vienetų | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutinta šerniena
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta veršiena
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Keri viščiukas
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Miglės guliašas
-
Troškinukas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Kiauliena bulgariškai
-
Vištienos troškinys
-
Lietuviška kopūstienė
Jautienos troškinys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Juodieji pipirai,
12 vienetų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...