Jautienos pjausnys garstyčių marinate
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 gabalas jautiena
2 vienetai morkos
1 vienetas poras (arba svogūnas)
40 gramų salierai (stiebas)
šiek tiek petražolės
2 vienetai lauro lapų
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai (juodieji)
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
2.
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
3.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos pjausnys garstyčių marinate

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).

  2. Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.

  3. Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Inga
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų