
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | svogūnai |
60 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
80 gramų | paprika (konservuotos) |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kviečiai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Lengvas Zuikis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karštas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Triušienos vyniotinis
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Pyragas su mėsa
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
60 gramų -
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Paprika, konservuotos,
80 gramų -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Kviečiai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...