Jautienos nugarinė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | svogūnai |
60 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
80 gramų | paprika (konservuotos) |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kviečiai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsniukai folijoje
- Kotletukai su morkomis
- Kepti inkstai
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Plovas
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Jautienos maltinukai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Virtas rūkytas kumpis
- Basturma
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Sauliaus kibinai
- Kotletai su įdaru
- Įdaryta veršiena
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiauliena grill
- Keptų kepenų gaminimas
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
60 gramų -
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Paprika, konservuotos,
80 gramų -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Kviečiai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...