Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
AUTORIUS:
Virginija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas jautiena (nugarinė)
30 mililitrų obelių aliejus
3 vienetai rozmarinas (šakelės)
500 mililitrų daržovių sultinio
500 mililitrų sojos padažas
50 mililitrų balzaminis actas
50 gramų imbieras (trintas)
10 skiltelių česnakas
100 gramų pastarnokas
šiek tiek prieskoninės žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pašalinti visus matomus nugarinės riebalus, ją nuplauti ir nusausinti.
2.
Įtrinti druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir apkepinti nugarinę iš visų pusių, kol paruduos. Mėsą nuimti nuo ugnies ir pastatyti į šiltą vietą kelioms minutėms, papildomai užberti pipirų ir prieskoninių žolelių.
3.
Į puodą supilti daržovių sultinį, sojų padažą ir balzaminį actą. Užvirinti, sudėti sukapotą česnaką ir sutrintą imbierą. Marinatą nuimti nuo ugnies. Kai atvės, sudėti mėsą ir laikyti 24 val. šaltoje vietoje.
4.
Pamarinuotą mėsą išimti, nusausinti. Supjaustyti 3 mm griežinėliais. Patiekti su tarkuotais pastarnokais, trintu česnaku ir sojos padažu.

Šaltinis: Marta Smarzynska „Kuchnia wielkich mistrzow“

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pašalinti visus matomus nugarinės riebalus, ją nuplauti ir nusausinti.

  2. Įtrinti druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir apkepinti nugarinę iš visų pusių, kol paruduos. Mėsą nuimti nuo ugnies ir pastatyti į šiltą vietą kelioms minutėms, papildomai užberti pipirų ir prieskoninių žolelių.

  3. Į puodą supilti daržovių sultinį, sojų padažą ir balzaminį actą. Užvirinti, sudėti sukapotą česnaką ir sutrintą imbierą. Marinatą nuimti nuo ugnies. Kai atvės, sudėti mėsą ir laikyti 24 val. šaltoje vietoje.

  4. Pamarinuotą mėsą išimti, nusausinti. Supjaustyti 3 mm griežinėliais. Patiekti su tarkuotais pastarnokais, trintu česnaku ir sojos padažu.

    Šaltinis: Marta Smarzynska „Kuchnia wielkich mistrzow“

Receptą atsiuntė Virginija
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų