Jautienos mišrainė
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų žirneliai (konservuoti)
250 gramų jautiena
3 vienetai bulvių (virtos su lupena)
2 vienetai kiaušiniai (virti)
3 vienetai agurkų (rauginti ar marinuoti)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje kartu su pipirais. Ataušintą susmulkinkite.
2.
Išvirtas bulves su lupena ataušinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kiaušinius, agurkus supjaustykite taip pat.
3.
Į dubenį sudėkite mėsą, supjaustytus produktus, suberkite žirnelius ir išmaišykite su majonezu.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos mišrainė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje kartu su pipirais. Ataušintą susmulkinkite.

  2. Išvirtas bulves su lupena ataušinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kiaušinius, agurkus supjaustykite taip pat.

  3. Į dubenį sudėkite mėsą, supjaustytus produktus, suberkite žirnelius ir išmaišykite su majonezu.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų