Krapus susmulkinau. Galima naudoti ir kitką: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska. Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius. Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo maltinius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai apskrudo.
Skanaus

Jautienos maltinukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | mėsa (jautiena-kiauliena (malta)) |
2 vienetai | svogūnai |
1 pundelis | krapai (žalumynai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
10 gramų | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Basturma
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Mėsos paplotėlis
-
Veršienos kepsnys
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Paprika įdaryta faršu
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kepta marinuota veršiena
-
Aštroki šašlykai
-
Mėsos duona
Jautienos maltinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, jautiena-kiauliena (malta),
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Krapai, žalumynai,
1 pundelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
10 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krapus susmulkinau. Galima naudoti ir kitką: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska. Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius. Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo maltinius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai apskrudo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...