Liežuvis išverdamas su visais prieskoniais, nulupama odelė, atvėsinamas. Vėliau supjaustomas degtuko plonumo šiaudeliais ir apkepinamas sausoje keptuveje 3-4 minutes ant stiprios ugnies intensyviai maišant, po to atvėsinamas. Agurkas nulupamas ir supjaustomas plonais šiaudeliais, viskas sumaišoma, duodama pastovėt 2-3val. Paduodant į stalą šalia turėtų stovėt sojų padažas, juo užpilama pagal skonį, prieš pat valgant, nes kitaip, patiekalas gaunas nebe toks skanus :)
skanaus :)
Jautienos liežuvis kinietiškai
INGREDIENTAI:
500 gramų | agurkų |
šiek tiek | sojos padažas |
1 vienetas | jautiena (liežuvis) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos liežuvis kinietiškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurkai,
500 gramų - Sojos padažas
-
Jautiena, liežuvis,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvis išverdamas su visais prieskoniais, nulupama odelė, atvėsinamas. Vėliau supjaustomas degtuko plonumo šiaudeliais ir apkepinamas sausoje keptuveje 3-4 minutes ant stiprios ugnies intensyviai maišant, po to atvėsinamas. Agurkas nulupamas ir supjaustomas plonais šiaudeliais, viskas sumaišoma, duodama pastovėt 2-3val. Paduodant į stalą šalia turėtų stovėt sojų padažas, juo užpilama pagal skonį, prieš pat valgant, nes kitaip, patiekalas gaunas nebe toks skanus :)
skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
neznaika
2013-12-30 21:46
Kinieciai naudoja tik tai sviezius agurkus.
-
Tania
2011-03-28 13:54
Manau kad sviezias :-)
-
sonata
2009-09-27 15:49
kaip dabar zinoti ar sviezias ar marinuotas agurkas???? :-s :ne:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...