Jautienos liežuvis kinietiškai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų agurkų
šiek tiek sojos padažas
1 vienetas jautiena (liežuvis)
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvis išverdamas su visais prieskoniais, nulupama odelė, atvėsinamas. Vėliau supjaustomas degtuko plonumo šiaudeliais ir apkepinamas sausoje keptuveje 3-4 minutes ant stiprios ugnies intensyviai maišant, po to atvėsinamas. Agurkas nulupamas ir supjaustomas plonais šiaudeliais, viskas sumaišoma, duodama pastovėt 2-3val. Paduodant į stalą šalia turėtų stovėt sojų padažas, juo užpilama pagal skonį, prieš pat valgant, nes kitaip, patiekalas gaunas nebe toks skanus :)

skanaus :)

Jautienos liežuvis kinietiškai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Liežuvis išverdamas su visais prieskoniais, nulupama odelė, atvėsinamas. Vėliau supjaustomas degtuko plonumo šiaudeliais ir apkepinamas sausoje keptuveje 3-4 minutes ant stiprios ugnies intensyviai maišant, po to atvėsinamas. Agurkas nulupamas ir supjaustomas plonais šiaudeliais, viskas sumaišoma, duodama pastovėt 2-3val. Paduodant į stalą šalia turėtų stovėt sojų padažas, juo užpilama pagal skonį, prieš pat valgant, nes kitaip, patiekalas gaunas nebe toks skanus :)

skanaus :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • neznaika 2013-12-30 21:46

    Kinieciai naudoja tik tai sviezius agurkus.


  • Tania 2011-03-28 13:54

    Manau kad sviezias :-)


  • sonata 2009-09-27 15:49

    kaip dabar zinoti ar sviezias ar marinuotas agurkas???? :-s :ne:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...