Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Jautienos kotletukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys Du milžinai
- Šašlykai
- Gardūs veršienos karbonadai
- Bulvių patiekalas
- Kotletai su daržovių įdaru
- Keptas paršelis
- Totoriški avienos maltiniai
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Triušienos šašlykas
- Vyne troškintas triušis
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliukai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Aluje troškinta jautiena
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
Jautienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Prieskoniai, mėsai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...