500 gramų | jautiena |
3 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas (tirštas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
300 gramų | pomidorai |
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas, įdarytas paršelis
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Veršienos kepsnys
- Paprasti balandėliai
- Kepenys japoniškai
- Tikro dzūko pietūs
- Keptos veršienos šlaunelės
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Kiauliena su aguročiais
- Jautienos kepsnys
- Kepti kotletai su moliūgais
- Šašlykai alaus marinate
- Smaližių liežuvis
- Įdaryta kepta kiauliena
- Netikras zuikis
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Purienos
- Kepsnys "Vyro svajonė"
Jautienos kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas, tirštas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti skersai raumenų nestorais griežinėliais. Nulupti svogūną bei česnakus ir sutrinti arba smulkiai sukapoti.
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Komentarai (2)
-
Kvaraba
2011-09-19 15:39
Labai geras receptas tik aš jį šiek tiek "paturbinau" :soku:
, į marinatą įpyliau balto sauso vyno.ir troškinant nedėjau pomidorų, o iš jų padariau skanų troškinį prie kepsnio.