Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pietų kotletukai
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Kepta menkė
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Kepenėlės su vaisiais
- Čanachai su čiobreliais
- Mėsos kepsnys su grybais
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Mėsos apkepėlė
- Kibinai
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kiniškos šventės namuose
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Šašlykai vyno marinate
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Kepta šoninė
- Keptas kiaulienos kumpis
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...