
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kiauliena grill
-
Skanus šašlykiukas
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Neįprasti šašlykai
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Veršienos kepsnys
-
Kotletukai su morkomis
-
Aštroki šašlykai
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Šašlykai gurmanams
-
Kotletukai su sūriu
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Dešrelių pynė
-
Kiaulienos kotletai
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...