Jautienos kepsnys
AUTORIUS:
Povilas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų jautienos nugarinė
3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažas
3 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos kepsnys

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.

  2. Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.

Receptą atsiuntė Povilas
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų