
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Maltinukai su sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Vyne troškintas triušis
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Karališkas kepsnys
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Steikai
-
Karbonadai iš faršo
-
Guliašiukas
-
Sibiro koldūnai
-
Naminės dešrelės
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kepta triušiena
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...