
Jautienos filė kepsnio gaminimas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
1 stiklinė | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Lengvas Zuikis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karštas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Triušienos vyniotinis
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Pyragas su mėsa
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Jautienos filė kepsnio gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamas jautienos filė kepsnys prancūziškai. Pateikiama anglų kalba.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...