Jautiena su garstyčių padažu
AUTORIUS:
nojus
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai jautiena ((gabalėliai))
200 gramų salotos
200 gramų pomidorai ((vyšniniai))
2 valgomieji šaukštai sviestas
1 arbatinis šaukštelis garstyčios (grūdeliais)
šiek tiek pipirai
2 valgomieji šaukštai sūris (fermentinis (tarkuotas))
Padažui:
1 vienetas svogūnai
2 skiltelės česnakas
250 mililitrų grietinė
4 valgomieji šaukštai garstyčios
šiek tiek druska
šiek tiek vynas (baltas)
50 mililitrų pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.
2.
Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais
3.
Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautiena su garstyčių padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.

  2. Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais

  3. Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
    Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.

Receptą atsiuntė nojus
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų