250 gramų | makaronai |
400 gramų | jautiena (be kaulo) |
2 stiklinės | žirniai |
1 vienetas | paprika (žalia) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | grybai (džiovinti) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kapota keri mėsa
- Kepti inkstai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Kiaulienos karka
- Plovas
- Šašlykai vyno marinate
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Įdarytos paprikos
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Daniškas plovas
- Vasaros šašlykas
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Kiaulienos išpjova po porais
- Kiaulienos šašlykai
- Mėsos pynutės
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
Jautiena kiniškai
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Jautiena, be kaulo,
400 gramų -
Žirniai,
2 stiklinės -
Paprika, žalia,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautieną nuplauname ir supjaustome mažais gabaliukais. Grybus išmirkome ir supjaustome mažais gabaliukais. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus, sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Įpilame 3/4 stiklinės karšto vandens, suberiame žirnelius, grybus ir papriką. Troškiname ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardiname sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišome su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilame į patiekalą, sumaišome, užviriname. Makaronus išverdame ir patiekiame su mėsa.
Komentarai (9)
-
niam
2014-07-15 12:22
Parašyta krakmolas, dėjo miltus. Nėra didelio skirtumo. Krakmola galima naudoti bulvių. Šiaip kad skaniau būtų galima dėti soją, vyno actą ir cukrų lygiom dalim. niam niam.
-
Sandra
2009-05-21 18:03
o koky krekmola deti,nes siaip visuose receptuose is kinietisku patiekalu rasoma kad deti kukuruzu krekmola,o cia nenurodyta :-(
-
A
2009-03-10 14:35
tai ten kur rase kad miltus sumaisyti su vandeniu , tai turejo omeny krakmola. o zirniai tai yra sviezi zirneliai. cia tiesiog reik logiskai pamastyt. kinieciai nelabai naudoja tokius geltonus zirnius kaip mes :-)
-
R
2009-02-03 11:34
O kada krakmola deti?
-
Rasa
2008-11-28 22:48
Gal ir skanu. Neteko ragauti, todėl ir klausiu: kokie žirniai? Ingredientuose - žirniai 2 stiklinės, o gaminime - žirneliai. Tai kyla klausimas, gal virti žirniai, ar konservuoti žirneliai? Dėkui