Japoniški baklažanai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai baklažanai
1 vienetas aitriosios paprikos
2 stiklinės daši (sultinys)
2 arbatiniai šaukšteliai sakė
2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažas
1 arbatinis šaukštelis mirinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Japoniški baklažanai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų