
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.3 stiklinės | pupelės (raudonosios) |
0.6 stiklinės | šparaginės pupelės (konservuotos) |
200 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus (jepimui) |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos troškinys su kava
-
Vištiena grybų padaže
-
Balandėliai pagal Viką
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Troškinti kalmarai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Krienuose troškinta karka
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Grybienė
-
Vištiena su daržovemis
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinta laukinė antis
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
Įvairių pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pupelės, raudonosios,
3/5 stiklinės -
Pupelės, raudonosios,
1/3 stiklinės -
Šparaginės pupelės, konservuotos,
3/5 stiklinės -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, jepimui
- Prieskoniai, žolelės
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles arba galima naudoti konservuotas. Pakepinti kubeliais pjaustytą morką ir smulkintą česnaką. Tuomet dėti prieskoniuotą maltą mėsą (bet kokią, aš naudoju vištieną). Pakepiname, kol mėsa iškeps, sudėti pupeles, išmaišyti viską su pomidorų padažu ir dar šiek tiek patroškinti. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...