Itališki makaronai su padažu
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai (smulkiai supjaustytas) |
2 vienetai | salierai (smulkinti) |
2 skiltelės | česnakas (išspaustos spaudykle) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
90 gramų | pomidorai (konservuoti, kubeliais) |
150 mililitrų | sultinys (jautienos) |
150 mililitrų | raudonas vynas (sausas) |
400 gramų | pomidorai (konservuoti, kubeliais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Šventinis grikių rizotas
- Manų košė su riešutais
- Kukurūzų košė
- Bulvių košė su grybais
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Grikių košė su sūriu
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Rabarbarų tyrė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Silkė su manų koše
- Biri grikių košė
- Moliūginė manų košė su citrina
- Kepti obuoliai
- Tarkuotų bulvių košė
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Linksmoji bulvių košė
Itališki makaronai su padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
500 gramų -
Svogūnai, smulkiai supjaustytas,
1 vienetas -
Salierai, smulkinti,
2 vienetai -
Česnakas, išspaustos spaudykle,
2 skiltelės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, konservuoti, kubeliais,
90 gramų -
Sultinys, jautienos,
150 mililitrų -
Raudonas vynas, sausas,
150 mililitrų -
Pomidorai, konservuoti, kubeliais,
400 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Makaronai,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...