Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų briuselio kopūstai
2 valgomieji šaukštai margarinas
2 arbatiniai šaukšteliai kvietiniai miltai
250 mililitrų pienas
2 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės, 35%
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek muskatas
šiek tiek citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas, fermentinis)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Itališkai pagaminti briuselio kopūstai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

Reklama:

Komentarai (7)


  • (anonimas) 2009-10-15 15:23

    valgiau labai skanu buvo :-p


  • Tomas 2009-02-12 21:29

    20 min uztenka tikrai.


  • hhhh 2009-02-12 18:54

    kiek laiko troskint?


Daugiau receptų