Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Mišiniu apšlakstyti duonos riekes ir paskrudinti orkaitėje keletą minučių. Ant atvėsusių riekelių tepti baklažanų užtepėlės ir papuošti petražolės šakelėmis.
Skanaus.
Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 riekių | duona | |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
3 valgomieji šaukštai | česnakas | |
180 gramų | užtepėlė (baklažanų) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Duona,
10 riekių -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 valgomieji šaukštai -
Užtepėlė, baklažanų,
180 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Petražolės, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Mišiniu apšlakstyti duonos riekes ir paskrudinti orkaitėje keletą minučių. Ant atvėsusių riekelių tepti baklažanų užtepėlės ir papuošti petražolės šakelėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...