Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Itališka svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | svogūnai |
3 vienetai | petražolės (stiebai) |
2 vienetai | morkos |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 litras | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
300 gramų | duona (balta) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lauko čili sriuba
- Lukštuko čili sriubkošė
- Sriuba su makaronais
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Soti čili sriuba - troškinys
- Sūrio sriuba
- Burokėlių-grybų sriuba
- Paprikų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Pomidorinė sriuba
- Margaritos šaltibarščiai
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Vištienos sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
Itališka svogūnų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 kilogramas -
Petražolės, stiebai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Sultinys, mėsos,
1 litras - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Duona, balta,
300 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vidmas
2010-09-07 13:21
%-( labai jau sudetingas patiekalas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...