Itališka pica
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų kvietiniai miltai
4 valgomieji šaukštai aliejaus
20 gramų mielės
0.3 stiklinės pienas
1 stiklinė vanduo
šiek tiek taukai (kiaulių) (formai ištepti)
šiek tiek druska
3 vienetai svogūnai
3 vienetai pomidorai
40 gramų kaparis
120 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek čiobreliai
šiek tiek bazilikas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Itališka pica

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (4)


  • as 2011-01-27 17:17

    Nuo kada kiauliu taukai naudojami picom???? %-) dar gal prie to pacio sveiku produktu saraso prideti majoneza, ketcupa, margarina ir gausis super italiska pizza :-D


Daugiau receptų