Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
Itališka pica
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | mielės |
0.3 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | pomidorai |
40 gramų | kaparis |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Picos blyneliai
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Picos paplotėlis su varške
- Pica su saliamiu
- Tinginių pica
- Žuvies pyragas
- Omletas su šviežiais bazilikais
- Pica su vištiena
- Olandiškas ryžių pyragas
- Kiaušinių apkepėlė
- Žuvies pudingas
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Gardžioji pica
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Perlinių kruopų apkepas
- Bulvių plokštainis su grybais
- Obuolių ir kukurūzų apkepas
- Lietinių tortas
- Pica Margarita
- Manų apkepas su razinomis
Itališka pica
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
1/3 stiklinės -
Vanduo,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių), formai ištepti
- Druska
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kaparis,
40 gramų -
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Čiobreliai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2011-01-27 17:17
Nuo kada kiauliu taukai naudojami picom???? %-) dar gal prie to pacio sveiku produktu saraso prideti majoneza, ketcupa, margarina ir gausis super italiska pizza :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...