3 vienetai | kiaušiniai |
90 gramų | manų kruopos |
90 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1.5 litro | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manų košė
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Manų košė su bananais
- Manų košė su riešutais
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Manų košė su moliūgu
- Manų košės kukuliai
- Manų košė su vaisiais
- Svarainių ir manų putėsiai
- Sauliaus manų košė
- Skani manų košė
- Kepta manų košė su pasukomis
- Manų ir moliūgų košė
- Silkė su manų koše
- Moliūginė manų košė su citrina
- Melionų- manų košė
- Ukrainietiška selianka
- Trinta bulvienė
- Daržovių sriuba su šonine
Itališka manų kruopų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Manų kruopos,
90 gramų -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
90 gramų -
Sultinys,
1.5 litro - Druska
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušiniai sumaišomi su manų kruopomis ir sūriu, sudedami prieskoniai, įpilama samtis sultinio. Likęs sultinys užvirinamas, pamažu į jį sukrečiamos su kitais produktais sumaišytos manų kruopos. Sriuba verdama 4-5 min. ant labai mažos ugnies ir visą laiką maišoma, kad nesutrauktų kiaušinių ir sūrio. Pilant į puodą manų kruopas, verdantį sultinį geriausia plakti plaktuvėliu, kad nesušoktų gumuliukai.
Komentarai (10)
-
(anonimas)
2011-01-23 05:00
%-) voooeeee!!!!
-
magda
2010-09-07 13:19
visai skanu :-p :bravo:
-
AUSRA
2010-02-01 20:14
tai kad Italijoje visai nera manu kruopu :-) tai is ko man pasigaminti? :-(
-
Gurmanei Indrei
2010-02-01 17:43
Indre nei tu Itale, nei cia reikalingos tavo interpretacijos, jai tas receptas tau neatrodo skanus tiesiog patilek... O jai pasigaminai, tada papasakok savo potyrius ir kandus pastebejimai visai nereikalingi....
-
Benediktina
2008-09-26 07:07
Indrute, pas mus Lietuvoj net ir ITALIŠKOJ kavinėj daugelis patiekalį "sulietuvinta". Neurgzkit ;)
-
Indre
2008-09-26 00:39
tokio kaip fermentinio surio italai is vis nenaudoja. todel nevelkit zmonems galvos su tokiais receptais.