Italijos kukuliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
30 gramų parmezano sūris (sutarkuotas)
šiek tiek druska
500 gramų jautienos faršas
150 gramų kiaulienos šoninė (rūkyta)
1 vienetas svogūnai (sukapotas)
100 gramų kedro riešutai (riešutai, susmulkinti)
3 skiltelės česnakas (sukapotos)
1 sauja petražolės (sukapotos)
šiek tiek bazilikas (susmulkintas)
300 gramų džiūvėsėliai
250 gramų sūris (Ricotta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įkaitiname keptuvę. Pakepiname jautienos faršą, svogūną, česnako skilteles, kedro riešutus, petražoles ir baziliką (apie 5-8 min.).
Pakepintą jautienos faršą sumaišome su džiūvėsėliais, ricotta ir parmezano sūriu.
Nepamirškite įmaišyti prieskoniu.
Suformuojame iš jautienos faršo kukuliukus ir apsukame juos rūkyto kumpio juostelėmis. Sutvirtiname mediniais pagaliukais, kad faršas neiškristų.
Pakepiname kiekvieną kukuliuką iš abiejų pusių keptuvėje.
Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Italijos kukuliai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitiname keptuvę. Pakepiname jautienos faršą, svogūną, česnako skilteles, kedro riešutus, petražoles ir baziliką (apie 5-8 min.).
Pakepintą jautienos faršą sumaišome su džiūvėsėliais, ricotta ir parmezano sūriu.
Nepamirškite įmaišyti prieskoniu.
Suformuojame iš jautienos faršo kukuliukus ir apsukame juos rūkyto kumpio juostelėmis. Sutvirtiname mediniais pagaliukais, kad faršas neiškristų.
Pakepiname kiekvieną kukuliuką iš abiejų pusių keptuvėje.
Skanaus.

Reklama:

Komentarai (3)


  • slaniks 2013-09-08 13:42

    kaip skanu net pirstus galima praryti reiks pabandyt pasigamint


Daugiau receptų