100 mililitrų | citrinų sultys |
100 mililitrų | apelsinų sulčių |
1 valgomasis šaukštas | medus |
2 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (tarkuotas) |
300 mililitrų | vanduo |
Imbiero arbata
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
100 mililitrų -
Apelsinų sultys,
100 mililitrų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Imbieras, tarkuotas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Imbiero šaknį nulupti bei sutarkuoti. Porą šaukštelių tarkių užpilti apelsinų bei citrinų sultimis, įdėti medaus ir gautą mišinį užpilti verdančiu vandeniu.
Komentarai (22)
-
Diana
2013-04-03 12:16
Aš turiu savo receptą.
-
(anonimas)
2010-10-10 12:34
Aš užplikinu imbiero griežtelę termose po kelių valandų prisitraukia, tada dedu citrinos ir medaus .Galima ir konjakėlio šiek tiek .Skanaus.
-
as
2010-06-20 16:48
nieko jus nezinot %-)
-
Žiedūnė
2010-04-08 17:28
na reikės pabandyti.. :-) :super: ;D
-
jolita
2009-11-21 12:00
skani arbatuke :mmm: o kad vaistas nuo visu ligu tai tikrai :super2: gerkit,ir imunitetas sustipres :taip: laaaabai skanu...
-
Tania
2009-11-15 22:36
kokiom dozem reikia gerti ta imbiero arbata su citrinom,apelsinu ir medum
-
Aldona
2009-10-07 13:20
o mano štai koks receptas: 1 imbiero šaknį sutarkuoti bulvine tarka, į tarkius išspausti 1 citrinos sultis arba sumaišyti visą nuluptą citriną ir įdėti 2 šaukštus valgomus medaus. Valgyti ryte ir vakare po arbatinį šaukštelį tai ne tik vaistas peršalus, bet ir imuninę sistemą stiprina, dabar jau pats laikas vartoti.Sėkmės
-
time
2009-03-13 03:35
Šis receptas mane sudomino.
Aš,nesutikčiau,kad medus dedamas ,arba užpilamas virintu vandeniu.
Tarkuotą imbierą užplikome verdančiu vandeniu,kai prisitrauke ,atvėsiname,supilame sultis,įdedame medų.
-
migle
2009-01-21 10:12
tarkuota imbiera uzplikau verdanciu vandeniu.kai pritraukia supyliu sultis,idedu medu.skanu ir nedingsta vertingos medziagos.
-
Pege
2008-12-09 14:22
Taip gaminama ir nieko nepadarysi. Medus suteikia savita skoni, kurio nesuteiks joks kitas ingredientas. Del naudinguju savybiu praradimo - kitas klausimas. Jeigu norite , galite medu valgyti atskirai. Gurksnis arbatos - lyžt medaug. Man asmeniskai skaniau, kai medus dedamas i pacia arbata.