
Imbieriniai sausainiai šeimai
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
400 gramų | miltai | |
200 gramų | medus | |
200 gramų | cukrus | |
150 gramų | sviestas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | malto imbiero | |
Papuošimui: | ||
2 vienetai | kiviai | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.
3.
Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedeliai
-
Krekeriai
-
Susuktukai su moliūgu
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Sausainiai su krakmolu
-
Baltijos pyragėliai
-
Migdoliniai sausainiai
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Avižiniai sausainiai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Grybukai
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Sausainiai "Smėlio juostos"
-
Saldžios juostelės
-
Meduolis su razinomis
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Mini sausainėliai
-
Imbieriniai elniukai
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
Imbieriniai sausainiai šeimai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
400 gramų -
Medus,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiviai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Apelsinai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Monika
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.
Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Geruole
2018-12-15 11:42
Skanu! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...