Imbieriniai keksiukai
AUTORIUS:
Dalė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų miltai
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
2 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
0.5 arbatinio šaukštelio prieskoniai
2 vienetai kiaušiniai
300 gramų cukrus
250 mililitrų kefyras
125 gramai sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.
2.
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.
3.
Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Imbieriniai keksiukai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.

  2. Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.

  3. Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.

Receptą atsiuntė Dalė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų