Grietinėlę sumaišykite su sirupu ir cukrumi. Kaitinkite šią masę puode ~20 minučių, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės - masė paruošta.
Į ją sudėkite sviestą, migdolus, prieskonius. Padalinkite masę į nedidelius popierinius krepšelius.
Atvėsinkite laikydami šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.
Imbieriniai irisai su migdolais
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | imbieras (Santa Maria, maltas) |
200 mililitrų | sirupas |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (35% riebumo) |
200 mililitrų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
50 gramų | migdolai (drožlės) |
šiek tiek | druska (dribsniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imbieriniai irisai su migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Imbieras, Santa Maria, maltas,
1 valgomasis šaukštas -
Sirupas,
200 mililitrų -
Grietinėlė, 35%, 35% riebumo,
200 mililitrų -
Cukrus,
200 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Migdolai, drožlės,
50 gramų - Druska, dribsniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę sumaišykite su sirupu ir cukrumi. Kaitinkite šią masę puode ~20 minučių, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės - masė paruošta.
Į ją sudėkite sviestą, migdolus, prieskonius. Padalinkite masę į nedidelius popierinius krepšelius.
Atvėsinkite laikydami šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...