Imbieriniai irisai su migdolais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas imbieras (Santa Maria, maltas)
200 mililitrų sirupas
200 mililitrų grietinėlės, 35% (35% riebumo)
200 mililitrų cukrus
2 valgomieji šaukštai sviestas
50 gramų migdolai (drožlės)
šiek tiek druska (dribsniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinėlę sumaišykite su sirupu ir cukrumi. Kaitinkite šią masę puode ~20 minučių, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės - masė paruošta.
Į ją sudėkite sviestą, migdolus, prieskonius. Padalinkite masę į nedidelius popierinius krepšelius.
Atvėsinkite laikydami šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.

Imbieriniai irisai su migdolais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grietinėlę sumaišykite su sirupu ir cukrumi. Kaitinkite šią masę puode ~20 minučių, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės - masė paruošta.
Į ją sudėkite sviestą, migdolus, prieskonius. Padalinkite masę į nedidelius popierinius krepšelius.
Atvėsinkite laikydami šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.

Gairės: Šaldyti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...