Imbieriniai blyneliai
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
210 gramų kvietiniai miltai
60 gramų „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis soda (valgomoji)
0.5 arbatinio šaukštelio druska
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis imbieras (maltas)
0.5 arbatinio šaukštelio muskatas (maltas)
0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėliai (malti)
100 mililitrų vanduo
70 gramų dansukker cukrus farinas
100 mililitrų kava (atvėsusi, plikyta)
2 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai sviestas (lydytas)
1 valgomasis šaukštas citrinos ((šviežiai spaustos sultys))
šiek tiek aliejaus (arba sviestas )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite. Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Imbieriniai blyneliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite. Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų