Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite. Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.

Imbieriniai blyneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
210 gramų | kvietiniai miltai |
60 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | soda (valgomoji) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (maltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (maltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
100 mililitrų | vanduo |
70 gramų | dansukker cukrus farinas |
100 mililitrų | kava (atvėsusi, plikyta) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas (lydytas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos ((šviežiai spaustos sultys)) |
šiek tiek | aliejaus (arba sviestas ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kriaušių desertas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Aguoninės formelės
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Spurgos su vyšniomis
-
Konjako desertas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kriaušės tešloje
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karštas šokoladas
-
Spurgos pavakariams
-
Daniški pyragaičiai
-
Aronijų pudingas
-
Apelsinų desertas
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Imbieriniai blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kvietiniai miltai,
210 gramų -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Soda, valgomoji,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Muskatas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Gvazdikėliai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
100 mililitrų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
Kava, atvėsusi, plikyta,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas, lydytas,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (šviežiai spaustos sultys),
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, arba sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite. Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...