Imbieriniai biscotti
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
100 mililitrų aliejaus
120 gramų „dansukker“ cukraus milteliai
1 valgomasis šaukštas „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
70 gramų dansukker cukrus farinas
3 vienetai kiaušiniai
420 gramų kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas kepimo milteliai
2 arbatiniai šaukšteliai imbieras (maltas)
2 žiupsneliai cinamonas (maltas)
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėliai (maltas)
2 žiupsneliai muskatas (maltas ( 4 šaukštai meduolių prieskonių))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sumaišykite aliejų, cukraus miltelius, cukrų ir kiaušinius dubenyje. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, imbierus, cinamoną, gvazdikėlius ir muskatus. Visus sausus produktus įmaišykite į kiaušinių mišinį. Padalykite tešlą perpus ir iškočiokite į pailgus ritinėlius. Padėkite ritinėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 175 °C 20 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti maždaug 10 minučių. Supjaustykite tešlą įstrižai 2 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas atgal į kepimo skardą ir kepkite dar 5–7 minutes. Išjunkite orkaitę ir leiskite sausainiams džiūti apie 2 valandas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Imbieriniai biscotti

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 40
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišykite aliejų, cukraus miltelius, cukrų ir kiaušinius dubenyje. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, imbierus, cinamoną, gvazdikėlius ir muskatus. Visus sausus produktus įmaišykite į kiaušinių mišinį. Padalykite tešlą perpus ir iškočiokite į pailgus ritinėlius. Padėkite ritinėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 175 °C 20 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti maždaug 10 minučių. Supjaustykite tešlą įstrižai 2 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas atgal į kepimo skardą ir kepkite dar 5–7 minutes. Išjunkite orkaitę ir leiskite sausainiams džiūti apie 2 valandas.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų