250 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | imbieras |
80 gramų | sviestas |
180 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
280 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kakava |
Tešlą su dubeniu palaikykite šaldytuve vieną ar dvi valandas.
Iškočiokite tešlą iki 3-4 mm storio ir su formelėmis išspauskite žvaigždžių formos sausainius.
Kepkite sausainius, sudėtus ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skardų, 180 laipsnių orkaitėje apie 12 minučių.
Kol sausainiai kepa, pasigaminkite glazūrą. Cukraus pudrą išplakite su cukraus pudra. Tepkite tik atvėsusius sausainius.
Linksmų ir jaukių švenčių!
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Torketti“
- Dribsnių sausainiai
- Arbatiniai sausainiai
- Meilės sausainiai
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Graikinių riešutų sausainiai
- Trys muškietininkai - sausainiukai
- Seniai besmegeniai
- Kokosiniai sausainiai
- Sviestiniai sausainiai su levandomis
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Susuktukai su moliūgu
- Kalėdiniai meduoliai
- Trapios tešlos sausainiai
- Apelsininiai sausainiukai
- Austriški kalėdiniai sausainukai
- Kamelijos skanėstas
- Sezamo sausainiai
- Greitas sausaininis pyragas
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
Imbierinės žvaigždės
- Paruošimo laikas:
-
Cukraus pudra,
250 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
80 gramų -
Cukrus,
180 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
280 gramų -
Kakava,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išsukite sviestą su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Suberkite kakavą, kepimo miltelius, imbierą, cinamoną ir miltus. Išminkykite tešlą.
Tešlą su dubeniu palaikykite šaldytuve vieną ar dvi valandas.
Iškočiokite tešlą iki 3-4 mm storio ir su formelėmis išspauskite žvaigždžių formos sausainius.
Kepkite sausainius, sudėtus ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skardų, 180 laipsnių orkaitėje apie 12 minučių.
Kol sausainiai kepa, pasigaminkite glazūrą. Cukraus pudrą išplakite su cukraus pudra. Tepkite tik atvėsusius sausainius.
Linksmų ir jaukių švenčių!
Komentarai (6)
-
gina
2013-12-07 20:07
turbut nesunku suprast ,kad su kiausinio baltymu reik plakt.
-
viktorija
2013-12-07 17:22
O kaip cia suprasti cukraus pudra isplKite su cukraus pudra.? Nelabai supratau.:)
-
kamile
2013-11-09 11:50
atrodo skanei ir grazei pameginsiu iskepti jei pasiseks papuosiu .
-
dovile
2011-12-28 11:15
:-) turetu skanu but dabar kaip tik susiruosiau gaminti :super: