Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Nesunku išsivirti, paprasta, bet skanu, juolab, kad galima gardinti grietine, tarkuotu fermentiniu sūriu ar spirgučiais. Nesunku išsivirti, paprasta, bet skanu, juolab, kad galima gardinti grietine, tarkuotu fermentiniu sūriu ar spirgučiais. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų moliūgai
100 gramų voveraitės (tinka šaldytos)
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 sauja makaronai
1 sauja krapai
1 pundelis petražolės
1 centimetras imbieras
1 arbatinis šaukštelis druska
2 žiupsneliai juodieji pipirai
2 žiupsneliai lauro lapų
1 žiupsnelis bazilikas
Kepimui:
30 gramų aliejaus (ar sviestas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Daržoves susmulkinti ir apkepti, virti vandenyje kartu su prieskoniais ir druska bei makaronais apie 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:
Autoriaus žodis: Nesunku išsivirti, paprasta, bet skanu, juolab, kad galima gardinti grietine, tarkuotu fermentiniu sūriu ar spirgučiais. Regina
Gaminimo eiga:

Daržoves susmulkinti ir apkepti, virti vandenyje kartu su prieskoniais ir druska bei makaronais apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų