
Įmantri vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
500 gramų | vištiena (filė) |
200 gramų | žirniai (žalieji šaldyti) |
160 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 litrai | sultinys |
140 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | sojos padažas |
80 mililitrų | sezamų aliejus |
200 gramų | makaronai |
30 mililitrų | imbieras (padažas) |
50 mililitrų | degtinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinžolė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Soti žuvienė
-
Grybų sriuba su duona
-
Daržovių sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Gardi dešros sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Skani burokėlių sriuba
-
Šamienė
Įmantri vištienos sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Žirniai, žalieji šaldyti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
160 gramų -
Kukurūzai, miltai,
30 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Svogūnai,
140 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Sezamų aliejus,
80 mililitrų -
Makaronai,
200 gramų -
Imbieras, padažas,
30 mililitrų -
Degtinė,
50 mililitrų - Druska
- Citrinžolė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...