Įmantri vištienos sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek pipirai (juodieji)
500 gramų vištiena (filė)
200 gramų žirniai (žalieji šaldyti)
160 gramų pievagrybiai
30 gramų kukurūzai (miltai)
2 litrai sultinys
140 gramų svogūnai
3 skiltelės česnakas
100 mililitrų sojos padažas
80 mililitrų sezamų aliejus
200 gramų makaronai
30 mililitrų imbieras (padažas)
50 mililitrų degtinė
šiek tiek druska
šiek tiek citrinžolė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įmantri vištienos sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų