Nedideliame dubenyje sumaišykite baziliką, aliejų ir actą; atidėkite.
Perpjaukite batoną pusiau išilgai. Šaukšto pagalba išgremžkite apatinę batono pusę, palikdami 1 cm storio dugną. Į įdubą įdėkite pusę sūrio, visą jautieną ir visus pomidorus. Ant viršaus supilkite baziliko mišinį; pabarstykite pipirais. Ant viršaus sudėkite likusį sūrį ir viršutinę batono pusę. Suvyniokite į foliją. Pervežkite šaldiklyje.
Įkaitinkite virš laužo ar nedengtame grilyje vidutinėje temperatūroje 20-25 minučių arba kol įkais, apversdami kas 5 minutės. Patiekdami supjaustykite į keturias arba šešias dalis.
Ilgas sumuštinis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.3 stiklinės | bazilikas (lapai, pjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto (balto vyno) |
1 vienetas | batonas (ilgas, prancūziškas) |
170 gramų | mocarela sūris (plonai supjaustytas) |
170 gramų | jautiena (rukyta, pjaustyta) |
2 vienetai | pomidorai (plaustyti riekelėmis) |
0.2 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
- Akytieji sumuštiniai
- Dešrainis
- Skrebučiai su sūriu
- Sumuštiniai su sūriu
- Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
- Šilti sumuštiniai
- Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
- Keptas sumuštinis
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Naminis burgeris su maltiniu
- Kiaulienos mėsainis
- Originalūs sumuštiniai
- Keptos sūrio lazdelės
- Slovakiški sumuštinukai
- Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
- Tomo sveikuoliškas burgeris
- Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
- Sotusis mėsainis
- Pusryčiai puodelyje
Ilgas sumuštinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bazilikas, lapai, pjaustyti,
1/3 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, balto vyno,
1 valgomasis šaukštas -
Batonas, ilgas, prancūziškas,
1 vienetas -
Mocarela sūris, plonai supjaustytas,
170 gramų -
Jautiena, rukyta, pjaustyta,
170 gramų -
Pomidorai, plaustyti riekelėmis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
1/5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nedideliame dubenyje sumaišykite baziliką, aliejų ir actą; atidėkite.
Perpjaukite batoną pusiau išilgai. Šaukšto pagalba išgremžkite apatinę batono pusę, palikdami 1 cm storio dugną. Į įdubą įdėkite pusę sūrio, visą jautieną ir visus pomidorus. Ant viršaus supilkite baziliko mišinį; pabarstykite pipirais. Ant viršaus sudėkite likusį sūrį ir viršutinę batono pusę. Suvyniokite į foliją. Pervežkite šaldiklyje.
Įkaitinkite virš laužo ar nedengtame grilyje vidutinėje temperatūroje 20-25 minučių arba kol įkais, apversdami kas 5 minutės. Patiekdami supjaustykite į keturias arba šešias dalis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Brone
2015-11-19 15:17
Skanu paedziau su suniukais skaniai kartu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...