Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų uogienė
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Marinuoti grybai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Mišrainė su ryžiais
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Juodųjų serbentų uogienė
- Aštrūs rauginti agurkai
- Konservuoti burokėliai
- Rabarbarų kompotas
- Konservuoti aguročiai
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Slyvų - aronijų kompotas
- šparaginės pupelės - marinate
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...