
Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti aguročiai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Slyvų uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Konservuoti špinatai
-
Grybų sultys
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Šaltalankio sultys
-
Pipirmėtės sultys
-
Aviečių marmeladas
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...