Įdarytos pievagrybių kepurėlės
AUTORIUS:
aurulis
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų pievagrybiai
200 gramų varškė
100 gramų pelėsinis sūris
1 sauja petražolės
2 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
šiek tiek dižono garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybių vidinę pusę ištepkite garstyčiomis.
2.
Varškę, pelėsinį sūrį dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute, įtarkuokite česnako, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite.
3.
Gauta mase įdarykite pievagrybių kepurėles.
4.
Kepkite orkaitėje 15-20 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybių vidinę pusę ištepkite garstyčiomis.

  2. Varškę, pelėsinį sūrį dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute, įtarkuokite česnako, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite.

  3. Gauta mase įdarykite pievagrybių kepurėles.

  4. Kepkite orkaitėje 15-20 min.

Receptą atsiuntė aurulis
Reklama:

Komentarai (4)


  • Rūta 2019-03-15 12:31

    Kokioje temperatūroje kepti?


Daugiau receptų