Įdarytos parikos
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai paprika (saldi)
400 gramų kiauliena (faršas)
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
2 skiltelės česnakas
1 pakelis ryžiai
1 žiupsnelis prieskoniai
5 valgomieji šaukštai majonezas
50 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išverdame.
2.
Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.
3.
Paruošiame faršą:
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
4.
Faršo dedame į paprikų puseles.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
5.
Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdarytos parikos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ryžius išverdame.

  2. Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.

  3. Paruošiame faršą:
    pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.

  4. Faršo dedame į paprikų puseles.
    Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
    Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

  5. Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų