
Įdarytos parikos
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai | paprika (saldi) |
400 gramų | kiauliena (faršas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 pakelis | ryžiai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išverdame.
2.
Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.
3.
Paruošiame faršą:
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
4.
Faršo dedame į paprikų puseles.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
5.
Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Troškinta triušiena
-
Vikšrų vakarienė
-
Itališka veršienos filė
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kaimiškas pjausnys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kukuliai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Musak
-
Pievagrybių apkepas
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Ūkininko suktinukas
-
Jautienos maltinukai
-
Sultingas šnicelis
Įdarytos parikos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Paprika, saldi,
5 vienetai -
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
1 pakelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išverdame.
Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.
Paruošiame faršą:
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.Faršo dedame į paprikų puseles.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...