12 vienetų | morkos |
6 vienetai | batonas (riekės) |
šiek tiek | druska |
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Troškinti agurkai su įdaru
- Griežčių apkepas su mėsa
- Kukurūzų maltiniai
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Šparaginės pupelės su šonine
- Kepti rauginti kopūstai
- Šparagai ant griliaus
- Blynai su moliūgais
- Apkeptos daržovės
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Kepti patisonai
- Kvietinių miltų blynai
- Balta mišrainė
- Ryžių kepsneliai
- Čenachai
- Įdaryta cukinija
- Burokėlių apkepas
Įdarytos morkos
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Batonas, riekės,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsos įdarui reikia: 500 g mėsos, 3 svogūnai, truputį riebalų, pipirų, druskos.
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.