Įdarytos bulvės su vištienos faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | fermentinio sūrio |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svogūną, morką, kiaušinį, prieskonius, druską, pipirus pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti fermentiniu sūriu ir 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris išsilydys. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių suflė
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulvių kukuliai
- Bulvių salotos
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Kugelis kaimiškai
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Migdoliniai kotletėliai
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Troškinys čenachinėse
- Bulviniai blynukai
- Norvegiški bulviniai blynai
- Įdarytos bulvės
- Bulviškienė
- Bulvės su sūriu
- Bulviniai blynai su grybais
- Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvių apkepas su šparagais
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
200 gramų - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svogūną, morką, kiaušinį, prieskonius, druską, pipirus pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti fermentiniu sūriu ir 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris išsilydys. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai