Įdarytos bulvės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | bulvių (didelės) |
40 gramų | sviestas |
50 gramų | kumpis |
20 gramų | sūris (kietasis) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
2.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
3.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švilpikai (šiuškės)
- Bulvių plokštainis su grybais
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulvių kepsnys
- Virtos bulvės su sviestu
- Pikantiškos bulvės
- Bulvių vyniotinis
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Vėdarai
- Greitas bulvių apkepas
- Linksmoji bulvių košė
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Mėsos - bulvių apkepas
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Bulvių kroketai
- Baltarusiški bulviniai
Įdarytos bulvės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Sviestas,
40 gramų -
Kumpis,
50 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Muskatas, tarkuotas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
alytus
2015-02-11 19:20
Skanu
-
garbane
2015-02-02 19:44
Dvi bulves o sesios porcijos?cia nykstukams?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...