Įdaryti pievagrybiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
6 vienetai pievagrybiai
50 gramų mėsa (virta arba derša)
4 vienetai putpelės kiaušiniai
50 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek žalumynų
1 valgomasis šaukštas majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užpilkite pievagrybius vedančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Nusausinkite. Išpjaukite grybų kotelius.
Virtus putpelių kiaušinius ir mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite į pievagrybių kepurėles.
Įberkite žalumynų ir prieskonių. Aptepkite majonezu ir užbarstykite sūriu.
Kepkite 10 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti pievagrybiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užpilkite pievagrybius vedančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Nusausinkite. Išpjaukite grybų kotelius.
Virtus putpelių kiaušinius ir mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite į pievagrybių kepurėles.
Įberkite žalumynų ir prieskonių. Aptepkite majonezu ir užbarstykite sūriu.
Kepkite 10 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2012-12-24 12:22

    as kepiau orkaitej 180 laipsniu 15min...tik nuploviau isemiau kotelius..vietoj koteliu idejau feta surio...sudyti nieko nesudziau nes feta ir taip suri..


  • vilma 2012-01-19 10:35

    ESU PANASIUS GRYBUKUS KEPUS TI IDARAS BUVO SU GRUDETA VARSKE IRGI LABAI SKANIAI GAVOS ;-)


Daugiau receptų