Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena ( faršas) |
50 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
200 gramų | sūris |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
2.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
3.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
4.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Perlinių kruopų apkepas
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Silkės apkepas su ryžiais
- Turkiška pica
- Gardžioji pica
- Varškės ir sūrio apkepas
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Super kiaušinienė
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Pievagrybių apkepas
- Tinginių pica
- Omletas su žirneliais
- Pica su grybais
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Grikių apkepas
- Alkanųjų pica
- Kepta lašiša
- Pyragas su žuvies įdaru
- Teisininko pica
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...