Įdaryti obuoliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | stinta (rūkytos) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami. Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu. Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu). Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
- Kriaušių ir cukinijos salotos
- Aisberg salotos
- Salotos "Atgaiva"
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Ispaniškos pomidorų salotos
- Dietinės salotos
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Avokado salotos su riešutais
- Salotos su sūrio lazdelėmis
- Agurkų salotos iš Kinijos
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Sveikuolių salotos
- Grūdėtos varškės salotos
- Daržovių mišrainė
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Salotos su persikais ir kumpiu
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Krevetės su kivi
Įdaryti obuoliai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Stinta, rūkytos,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami. Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu. Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu). Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...