5 vienetai | makaronai (vamzdeliai) |
15 vienetų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | krapai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Nuostabioji paelija
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Vištiena su ryžiais
- Saidos filė su ryžiais
- Mėsos kukuliai pomidorų padaže
- Plovas
- Makaronų su dešra apkepas
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Olandiškas ryžių apkepas
- Jolantos sočioji mišrainė
- Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
- Spageti su krevetėmis
- Spageti Carbonara
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Makaronai su faršu
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, vamzdeliai,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
15 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sviestas,
25 gramai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 10 min. 5 pievagrybius palikite, o kitus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol,
kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
Komentarai (5)
-
Linksmute
2010-01-13 19:45
Ka prikimsti i tu makaronu vidu - fantazijos reikalas. Manau tiktu ir pakeptos darzoves , ir farsas ir spinatai ir t.t....
-
lora.
2010-01-13 16:47
šiaip visai nieko, tik, akd pievagrybių nelabai mėgstu.
bet patiekalas atrodė gražiai, na, ir galima sakyt, buvo tikrai skanus. ;-) :-D